Kezdőoldal
Helyi hírek
Kitekintő
Kultúra
Gasztronómia
Fotóalbumok
Adatbank
Fót Központi Könyvtár
Fóti Közhasznú Polgárőr Egyesület
Fóti képek
Fóti képek 2014

Írjon nekünk

Üzenetküldés

Az Auchan mestercukrászai képzik a fiatal tehetségeket

Budaörs, 2015. április 27. – Az Auchan Magyarország Kft. a cukrász szakma és az áruházláncnál eltölthető szakmai gyakorlat népszerűsítésére nagy hangsúlyt helyez. Az áruházlánc célja, hogy a legkiválóbb szakemberek készítsék a vásárlók számára a cukrászati termékeket, ezért támogatóként csatlakozott a VIII. Szakma Sztár Fesztiválhoz. 2011 óta az Auchan áruházakban országszerte már több mint 500 diákot fogadtak nyári és év közbeni szakmai gyakorlatra. 2015-ben pedig már 500 fiatalnak lesz lehetősége, hogy cukrász, pék, hentes, eladó, kereskedő és logisztikai ügyintéző szakmákban szerezzen gyakorlatot tanulószerződéssel az áruházláncnál.

Az Auchan Magyarország Kft. a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által megrendezett VIII. Szakma Sztár Fesztivál Szakma Kiváló Tanulója Verseny cukrász döntőjének támogatójaként célul tűzte ki, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatalok körében népszerűsítse a cukrász szakmát. Az Auchan áruházak minősített gyakorlati helyekként, magasan képzett szakemberekkel várják a fiatalokat, hogy professzionális környezetben sajátítsák el a leendő szakmájuk gyakorlati alapjait. 2015 szeptemberétől 500 tanulónak nyílik lehetősége, hogy a 19 Auchan áruház valamelyikében tanulószerződéssel szakmai gyakorlaton vegyen részt.

„Vállalatunk egyik humán erőforrás célkitűzése, hogy megtaláljuk és képezzük a fiatal tehetségeket. Fontosnak tartjuk, hogy szakmai gyakorlati programunkkal megfelelő utánpótlást neveljünk a cukrász, eladó, kereskedő, logisztikai ügyintéző és hentes szakmákban, valamint akár az olyan hiányszakmákban is, mint a pék szakma. Cukrász és mestercukrász munkatársaink, akik oktatóként vesznek részt a szakmai gyakorlatukat töltő diákok képzésben, mindent megtesznek azért, hogy munkájukra igényes, lelkes, jól képzett fiatal szakemberek kerüljenek ki a munkaerőpiacra. Olyan fiatalok, akiket később szakmájuk mestereként a társadalom is elismer, értékel” – mondta el Gál Judit, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs igazgatója.

Az Auchan áruházak a törvényi előírásoknak megfelelően várják azokat a 9. osztályos fiatalokat, akik a sikeres szintvizsga letétele után gyakorlati helyet keresnek, illetve szeptembertől azokat a diákokat is várják, akik 2 éves szakképzésben kezdik meg első szakmai tanulmányukat. További információt a jelentkezéssel kapcsolatban a tanulosz@auchan.hu e-mail címen kaphatnak a diákok.

Háttér-információ az Auchan Magyarország Kft.-ről:
Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházat üzemeltet és közel 7000 főt, köztük több mint 360 megváltozott munkaképességű munkatársat foglalkoztat Magyarországon. Az áruházlánc jelentős gazdasági szereplővé vált az elmúlt 17 évben, az eddigi, mintegy 200 milliárd Ft értékű magyarországi befektetéssel. A vállalat széles választékáról és diszkont árairól ismert, nagy alapterületű áruházaiban 40-70 ezer különböző termékféleséget kínál a vásárlóknak. Az Auchan feladatának tekinti, hogy hozzájáruljon a vásárlóerő növeléséhez és vásárlói életminőségének javításához.

További információ:
Samu Zsófia
külső kommunikációs menedzser
Auchan Magyarország Kft.
Tel.: 06-23-886-201
E-mail: zs.samu@auchan.hu

/wpmr_img/images_ad/topad_737.jpg

/wpmr_img/images_ad/topad_foto.jpg

/wpmr_img/images_ad/topad_weblapprofi.jpg

Kürtöskalács ahogy még nem láthatta!
Süssön otthon, vagy vállalkozzon! Kürtöskalács sütők, kürtöskalács fa tengelyek, receptek. Látogasson meg minket!
Express Festés
Akár egy hétvége alatt kifestjük lakását, irodaépületét, éttermét, műhelyét, üzemét!
Büfékocsi
Kitűnő minőségű büfékocsik, OLCSÓN! Hotdog, lángos, kürtöskalács, palacsinta, hamburger...
Professzionális fotózás
Portfolio, termékfoto, étel fotózás és egyéb speciális fotók rövid határidővel, nagyszerű árakon!
Weblapprofi
A weboldal és webáruház készítés számunkra nem csupán munka, hanem életstílus!
City-konyveles
Könyvelés mindenkinek! Könyvelés, adótanácsadás, könyvvizsgálat, bérszámfejtés.
Völkl sífelszerelés
Síléc, síruha, síbot, síkötés széles választékban